WELKOM BIJ BEAUTIES

“We werken er op het moment hard aan om deze website te vernieuwen. Tot die tijd kan je gewoon een afspraak maken, of onze webshop en socials bezoeken. Je kunt natuurlijk ook langskomen in de winkel.”

Beauties Cosmetics & Treatments vind je in de Folkingestraat 55, de leukste winkelstraat van Groningen. De plek voor als je op zoek bent naar natuurlijke en eerlijke cosmetica en behandelingen.

Wij zijn Jet en Minke, een klein verschil in leeftijd maar verder staan we hetzelfde in het leven. Beauties is ontstaan uit passie voor mensen, natuurlijke cosmetica, leefstijl, gezondheid en samenwerking. Wij zijn dan ook blij met ons team die met dezelfde passie voor je klaar staan. 

Beauties heeft natuurlijke cosmetica voor het hele gezin. Voor iedereen die bewust in het leven staat. Daarbij sta jij als onze klant altijd centraal.

Wij kijken er naar uit om samen met jou de persoonlijke match te vinden met één van onze mooie merken.

Kom ruiken, voelen en ervaren bij Beauties!

 

                                            Afspraak             Webshop                       

 


 

Folkingestraat 55

9711 JV Groningen

050-751 92 10

WhatsApp: 06-40 94 43 39

Welkom bij Beauties Cosmetics & Treatments

Onze winkel, trots zijn we er op. Circulair gebouwd met natuurlijke en hergebruikte materialen. Lekker duurzaam, gezellig en helemaal van deze tijd.

Van huidanalyses, gezichtsbehandelingen of een natuurzuivere lichaamsverzorging tot een groot aanbod van natuurlijke cosmetica en cadeauartikelen: wij hebben alles in huis om jouw beauty optimaal tot zijn recht te laten komen.

Wij hebben onze producten met liefde en zorg voor jou geselecteerd. Producten die verantwoord zijn geproduceerd, met respect voor mens en natuur. We hopen samen met jou de wereld een klein beetje beter te maken.

Bij Beauties sta jij centraal. We geven eerlijk advies en gaan samen met jou op zoek naar de perfecte match met één van onze mooie merken.

We hopen je gauw te zien in onze winkel in de Folkingestraat!

 

Liefs,

Beauties